Betingelser & Vilkår

Avtaleinngåelse:
Vi anbefaler at du leser vilkårene nøye før du handler, så du er klar over dine plikter og rettigheter. Du vil alltid ha mulighet til å bruke «tilbake» ­knappen og korrigere eventuelle tastefeil før du godkjenner ditt kjøp.
Vi gjør oppmerksom på at kjøpsavtalen er først bindende når du har mottatt ordrebekreftelsen.
Avlegge ordre:
Ved avslutning av en ordre vil du automatisk motta en ordrebekreftelse, som viser hvilke Produkter du har bestilt. Vær oppmerksom på at kjøpsavtalen er først bindende når du har mottatt ordrebekreftelsen. Når du har utført en bestilling, vil vår system automatisk sende deg en e­post med opplysninger om produkt/er du har kjøpt og vi anbefaler at du lagrer din ordrebekreftelse.
Det er kun et elektronisk svar fra vårt system som bekrefter din inntasting.
Som en konsekvens av dette, har vi muligheten til å kansellere bestillingen hvis feilen skyldes: tastefeil, tekniske problemer, leveringssvikt, utsolgte situasjoner og lignende.
Hvis du ikke mottar en e­post, kan det skyldes at din e­mail ikke har vært gjengitt korrekt. I så fall kan du kontakte vårt kundesenter for å få bekreftet at vi har mottatt din bestilling.
Vi har dessverre ikke mulighet til å sende bestillings bekreftelse via e­post.
Alle priser er inklusiv moms og gebyr, prisene er dagspriser.
Priser:
Alle priser er dagspriser og kun gjeldende på bestillingsdagen. Det kan derfor forekomme prisendringer. Vi forbeholder oss retten til uten varsel å endre priser på grunn av Trykkfeil og evt. prisendringer.
Betaling:
De kontoopplysninger du inntaster ved kjøp av varer blir sendt direkte til eBay og dermed i kryptert form(SSL)som det kun er deg og PBS som kan lese. Det er således ingen andre som ser eller lagrer opplysninger om deg. Ved kjøp med visa kort eller kredittkort trekkes beløpet fra din konto så snart varene er kjørt fra forretningen.

Det er mulig å betale online med følgende betalingskort:
  • JCB
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Elektron
Forbehold om endringer:
oska.no forbeholder seg retten til å endre og oppdatere de regler og betingelser, priser og produkter som gjelder for dette nettstedet. Det er derfor viktig at du holder deg orientert om det har skjedd endringer. Ved bestilling av utsolgte varer, vil vi kontakte kunden med det samme og gjøre oppmerksom om dette.
Vi kan heller ikke holdes ansvarlig for forsinkelser eller virus som har oppstått som følge av bruk av e­post eller bruk av Internett.
Misbruk:
Misbruk av oska.no vil medføre til politianmeldelse.
IP­adresser vil bli lagret som hjelp til en evt.etterforskning..
Opplysningene:
Opplysninger du gir til Il Parmigiano(navn, adresse, fastnett telefon, mobiltelefon og e­mail)vil kun bli brukt til å gi deg en bedre service og vil naturligvis ikke bli videre gitt til andre.
IP og Cookies:
Når du besøker oska.no, lagrer vi din IP nummer hos oss og noen tilfeller bruker vi en liten Cookies­fil på datamaskinen for å forbedre service. De opplysningene hverken videre gis eller selges.
Ditt ansvar:
Det er ditt ansvar at opplysningene er korrekte både ved utkjøring og henting.
Leveringstid ved utkjøring og henting:
Vi forbeholder oss til enhver tid rett til å endre og oppdatere leveringstid ved Hent­selv eller utkjøring pga. særlig travelhet og vanskelige vær forhold.
Angrerett:
Det er ingen angrerett ved kjøp av matvarer, regnet fra tidspunktet for bekreftelse av bestillingen. Enhver bestilt vare går direkte til produksjon og anses derfor som å være påbegynt etter bekreftelse av bestillingen.
Reklamasjonsrett:
Mottar du et forkjært produkt enn det du har bestilt bes du kontakte oss med det samme, så vi finner en løsning. så sant vi ikke kan levere det bestilte vare, så vil beløpet ikke bli trukket fra din konto eller så refunderes det til din konto.